Paket

En avi  brevlådan……och jag hämtade paketet idag =)

Hmm, är det inte ganska litet?

Fast det var visst ”compact”….

Om man viker ut det……

…hittar man hjulen….

…som ska monteras på ”buren”….

….aha!!

Klar att invigas! Fast däcken måste pumpas…..

13 reaktioner till “Paket

  1. Ja den var smidig och stadig. Lätt att sätta ihop (och ta isär om man ska transportera den). Bruno klev in i den direkt med lite godis. Den gick på 760 kr inkl frakt. I Sverige säljs de för 1500-2500 kr. Blev dock lite irriterad när jag såg att de sänkte priset på den efter att jag beställt min :(.

   1. Förstod att det var något sådant, gillar inte Bruno cykelturer? Eller är det för att det är svårt att cykla med två? Bara nyfiken i en strut 🙂

  1. Svar till ”nyfiken i strut” =)

   Från sin tidigare familj ska Bruno vara van både vid cykel och inlines. Men eftersom han nu är kroniskt halt pallar han inte den påfrestningen som cykling innebär. Samtidigt vill han inte vara kvar ensam hemma. Lite som med valp, han ska med utan att ansträngas.

   Och nu har jag äntligen fattat hur jag får fast vagnen i cykeln!!

   1. Då förstår struten lite mer:-) Klart det är trist att lämnas ensam hemma, bättre att få åka med! Jag hade inte heller lyckats förstå att Bruno är fortsatt halt……. Jag får skylla på hårfärgen eller åldern:-)

   2. Ja hårfärgen är alltid ett giltigt skäl, det kör jag också med = ) Inte lätt att veta heller när det varit så många turer kring Farbror Brun o)

 1. Åh, var kommer denna ifrån och vad är måtten? Vi letar som tokar efter en cykelvagn som är prisvärd och tillräckligt stor så att vår aussie får plats inför cykelsemestern på Gotland. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s