Vila….?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lite orolig var jag nog efter äventyret i onsdags. Men Bruno verkar ha klarat det över förväntan. Lite träningsvärk dagen efter men på fredag när simning var bokad så hade det släppt och han simmade på 🙂 Lite plask i början och sen jämna fina tag. Men denna gång  var det lite ”synproblem” igen, han simmade in i sargen flera gånger…. Och på slutet (40 min senare!!) simmade han inte till trappen utan in i den skålformade sitsen bredvid….. Nåja, det var ändå kul att se att träningsvärken gått över så fort och hur pass stark han ändå är. Han är snygg i kroppen nu också, ordentligt musklad med tydlig midja.  Önskar man kunde säga detsamma…..

Vi har ändå tagit det lite lugnt med motionen fredag-lördag och imorgon får det bli skogspromenad igen. Kanske även spår när det nu inte blev något i onsdags? Vädret är ju minst sagt omväxlande så jag bestämmer oss nog i morgon bitti 😉

Igår var det dags för ett nytt träningspass i BAT. Fredag igen, en dag när inga jobb är inplanerade och det verkar vara så för flera i gruppen 😉 Men denna gång var det inte så lugnt på parkeringen i Vinterviken för det var Parkteater så hur många bilar som helst och en hel del hundar….  Så det blev skolgården istället och där kom det mopeder och trixcyklar i rasande fart …..   Liten brist i planeringen gjorde att vi egentligen hade en massa deoyhundar förutom Bruno som var träningshund. Han fick börja och eftersom han var väldigt trött och skällig redan i bilen fick det bli mot ZigZag, samma som  förra gången. Fantastiskt nog gick det bra trots mopeder och cyklar nära, hundar som skällde på håll och en frestande ”tävlngsledare” som han både knaprade och klängde på… Men hon var mest fascinerad över att en annan hund än hennes gjorde så 😀 Nilaq fick vara decoy till en pinscher och det gick också bra. Mycket är ju för att öva OSS i tekniken. Det är lätt att det blir fel om vi sen ska träna andra och andras hundar och inte är säkra på hur vi ska bete oss eller vad vi ska titta efter. Tekniken är ju extremt enkel men så många saker kan gå fel när man jobbar med djur. Och vi upptäcker hela tiden saker som kan förbättras eller göras annorlunda.

Här hade vi städdag i föreningen idag  och det är ju alltid samma skara som samlas för att göra jobbet….. Och eftersom vi inte har grovsoprum och de flesta saknar bil samlas skiten i källaren och på vinden istället. Men när man är några stycken går det förvånansvärt fort att bära ut allt för vidare transport till tippen. Tror aldrig vi varit klara med ”allt” efter 50 minuter redan? Ja de som skulle köra till tippen var nog inte klara förrän bra mycket senare men ändå.

Nu blir det lite filmredigering så gott det går och Kommmisarie Lewis 🙂

4 reaktioner till “Vila….?

  1. Härligt att han inte hade några ”men” efter onsdagens maratonpromenad 😀 Lite träningsverk kan väl ändå vara ok – kanske matten också hade det? Den här matte brukar få det när hon förräknat sig på vägen och det blir en ”liten” extra tur. 😉

    1. Visst kan det bli en del träningsvärk även i mattes ben 😉 Denna gång klarade jag mig med lite stelhet förvånansvärt nog. Det kan ju inte bero på att man är vältränad……???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s