Tyresta

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag ska jag iväg på kusinträff utan hundar så vad passar bättre än att börja dagen med en skön långpromenad? Var lite i valet och kvalet vart vi skulle gå men kom på att det var länge sen vi gick i Tyresta. Så dit styrde jag kosan. Med sol och lagoma temperaturer blev det en skön tur. Vi mötte nån hundägare och nån joggare annars hade vi skogen för oss själva =) 5,7 km på 1 timme 37 min inkl pauser.  Som fortast gick vi 14 km/h och medel låg på 3,5… Men det går fortare under längre sträckor nu när det är varmt och Bruno börjar får upp tempot 😀

På tillbakavägen gick vi dock på ”stora vägen” och där kom det många människor förstås men det är bara sista biten. Bruno kunde därför gå lös nästan hela vägen och Nilaq fick gå i midjebälte. Synd att det inte går att lita på henne, hon skulle ju kunna få springa i egen takt men men, kan man inte behärska sig så kan man inte.

Upptäckte en kul funktion i sportstracker-appen som spelar in våra rundor. Eftersom jag tog lite bilder lades de in i själva appen. Så nu ser man var bilderna togs 😉 Vi gick medsols och starten är stora parkeringen vid Tyresta by.

PS Hittade ett äckel på Nilaqs hals som nog suttit i minst 2 dagar men idag tycks inga nya ha klivit på 🙂

Annonser

11 reaktioner till “Tyresta

  1. Härligt med en ”nästan” ensam skogstur! Då verkar halsbandet funka då? Ger du henne B vitamin också? Känner du till några b vitamin tabletter som man kan ge hundar – min lilla skrutta vägrar äta maten när hon har pulver på…

    1. Ja halsbandet verkar funka =) Nej hon får inget annat, varken i maten eller på pälsen utan nu är det enbart bärnstenen. Himla kul. Jag ska dock byta tillbaka till magneten och köra den så länge den håller. B-vitamin finns som pulver, tabletter och sirap. Jag skulle nog ge ”vanliga” tabletter, varför skulle de inte funka? Om du vet sammansättningen på pulvret kan du ju hitta motsvarande som tablett, eller?

  2. Ska kanske tillägga att hon får kalk och de vette sjutton om den inte har hjälpt mot pestingarna också? Nån skrev på fb om att när hon gav mer basisk mat hade fästingarna minskat.

  3. Vilken härlig tur 😀 Vad är det för app du har verkar ju hur kul som helst Heter den sportracker eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s