Debut

Ja idag har jag gjort något för första gången =) Jag har pratat i radio, direktsänt. Anledningen var mindre skoj, de två hundarna som jagade och attackerade 3 ryttare norr om Stockholm igår och där en kvinna blev illa skadad. Hundarna är avlivade (utan utredning) så vi lär aldrig få veta vad som gjorde att de bet kvinnan så illa. Men i alla fall ville Radio Stockholm göra ett inslag och behövde en ”hundexpert” och hade fått tips om mig. Och passande nog hade jag ju en ”mördarhund” tillgänglig.  Hann bli rejält nervös innan men vad skönt det är att kunna luta sig tillbaks på träningen att tala inför folk och då släppte nerverna fort.

Så där stod Nilaq och jag på gräsmattan och blev intervjuade i direktsändning i radio.  Eller Nilaq sa inte så mycket men hon charmade förstås reportern som själv berättade att han har en strävhårig foxterrier.  Nu hörde jag inte inslaget medan det pågick, men inslaget finns på nätet.

uppdaterat 17/4:  denna länk ska funka:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=5067927

Lyssnar man får man hela paketet med nyhetsinslaget, intervju med han som försökte få bort hundarna, musik och så jag då. Själv fick jag frågorna och en mikrofon i ansiktet 😉

Nu ska jag ladda om för ikväll startar en valpkurs. Det ska bli kul fast kanske lite kallt.

Annonser

2 reaktioner till “Debut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s