Utan röst

Den senaste veckan har verkligen varit en prövning. En förkylning dör man ju inte av även om det kan fresta på men vad jag förstått är det nu mycket superförkylningar som härjar. Trodde ju att jag haft mitt för några veckor sen med febern men det var visst bara en testomgång.  Men när feber och snuva var avklarade efter 4-5 dagar tänkte jag ju att man är ”nästan frisk”. Men då har viruset satt sig på stämbanden så det har blivit mycket hosta och en irriterande heshet som drar ut på tiden ytterligare och som gör att jag stundtals tappar rösten helt…. Hela påsken tillbringades därför hemma och mestadels i sängen.

Igår blev det läkarbesök och han sa då att jag får faktiskt lov att vara helt tyst så stämbanden får vila. Har ni försökt vara helt tysta? Nu har jag inte direkt suttit och pratat oavbrutet den senaste veckan eftersom jag bara hostar hela tiden men att bli helt tyst är verkligen inte lätt! Jag hälsar ju trots allt när jag möter en granne och jag pratar med hundarna …. . Suck. Hundarna klarar sig ju utan min röst, så praktiskt att vi har en del handsignaler sen tidigare, värre är det med folk för de kan ju inte mina handtecken…..

Nu har jag flyttat alla jobb till nästa vecka – där det förstås redan finns en hel del bokat – men tiderna får försöka samsas  i kalendern.  Kursstarterna flyttade, privatträningar ombokade, behandlingar framskjutna…… Nä nu får jag fort bli frisk!! Men hur ska man göra för att vara helt tyst???  Silvertejp känns ändå lite drastiskt…..

12 reaktioner till “Utan röst

  1. Sökte lite på nätet igår om att gå fint i koppel o vips så var det Kerstin som hade jättebra tips o råd! Kanske berodde på att jag lade in dalmatiner i sökbegrepp. Lisa var envis men Wilma är sju resor värre…På söndag ska vi börja på valpkurs, det ska bli kul. Krya på dig!

  2. Fast det kan vara ganska intressant att få vara tyst också – man får öva på sina informativa blickar och påverkan-genom-tankekraft istället! 🙂
    Krya på dig!

    1. Nej och tänk vad mycket man kommer på som man vill säga nu när jag inte ska!?!!? Dokton sa nån dag till men vad vet de? Bara att dricka varmt och hoppas……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s