Tips

Man får ju så många tips hela tiden. En del bra, en del usla. Och ibland upptäcker man för sent att de var ganska värdelösa.

Men här kommer ett tips som jag tror är intressant för flera. Den amerikanska hundtränaren Grisha Stewart som har en hundskola i Seattle kommer först till Norge nu i helgen och till Stockholm nästa helg,  http://rplushundskola.wordpress.com/aktuellt/seminarium-grisha-stewart/

Hennes träningsmetod, BAT, kan du läsa mer om på http://functionalrewards.com/

Och en film som visar träningen finns också!!

Lite kort varsel, jag har dock tipsat förut på FB. Och det finns platser kvar. Så har du möjlighet tror jag det är en intressant och spännande helg för oss med hundar =) Särskilt med tanke på ”debatten” om olika hundträningsmetoder och alla inlägg i bloggar m m där man bl a kunnat läsa att Anders Hallgren nog aldrig träffat och tränat riktigt aggressiva hundar. För på dom funkar ju inte klickerträning….

2 reaktioner till “Tips

    1. Jag tror de skrev att ca 70 deltagare var anmälda, blandat instruktörer och hundägare. Tror många är nyfikna på hennes metod. Jag vet att jag läst om den eller liknande för 3-4 år sen men det är förstås skillnad att läsa och faktiskt se när de jobbar med hundar.

      Det är så roligt att man bjuder hit internationella hundtränare till Sverige. Även om Sverige anses ligga långt framme vad gäller hundträning är det spännande med nya idéer och tankar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s