Flunsa eller förkylning?

Jag vet inte vad det är som började i torsdags men nu lutar jag nog åt förkylning eller nåt skit-virus….. Och det är jag och inte hundarna som drabbats denna gång. Men det verkar vara på övergående så jag ska inte fördjupa mig i detaljerna mer än att det slagit sig på skallen och konstiga temperaturer denna gång. Hela mit liv har jag fått hög feber men denna gång blev det sänkt kroppstemperatur…. alltid nåt nytt antar jag.

Trots att jag inte mått bra har jag ändå tagit mig ut på rundor med hundarna. Idag blev det skogen men en kort runda, den tog en himla tid att ta sig runt ändå, fick stanna upp och vila lite mellan varven. Det är ju på gott och ont att ändå gå ut fast man är sjuk. Jag tycker nog jag blir friskare fortare av att sova mycket och gå ut korta rundor.

Kameran var ändå med så det blev lite Bruno-filmer, det är dags att skicka en uppdatering till ortopeden/veterinären också.

Bruno kom på att man kan springa i snåren istället för på vägen. Det har han undvikit hittills och hållit sig till stigarna.

Sen blev han lite glad och började springa vid vattnet. Förra helgen fick jag hjälpa Bruno över stockarna ute och tydligen kom han på att det går bra att ta sig över nu…..

Man ser att han vinklar ut vänster bakben istället för bakåt men han tar fint avstamp och det är ju inget fel på attityden!

Nu ska jag dricka mer varmt te och krypa till kojs igen. Är tacksam över att hundarna sover jämte mig och inte tjatar om aktivering dagar som dessa.  Särskilt stumpan ska ligga nära nu….

Annonser

10 reaktioner till “Flunsa eller förkylning?

    1. Tack, det värsta tycks vara över även om det blev ett extra sömnpass idag med. Bruno har upptäckt nu att man kan röra sig en bit ifrån matte (och inte bara när man jagar efter löv eller linan på marken) men han blir lika glad varje gång han ”hittar” mig.

  1. Krya på dig och håller med han var liksom söt i sista filmen när han kommer ”humpandes” mot dig. Nej han verkar ju inte rädd (ont) för att ta sig över stocken, bara lite stel?

  2. krya på dig!

    nej attityden ser det ju inte ut att vara några fel på, och verkar dom glada är dom nog inte så värst bekymrade över sina problem tänker jag. han såg härligt glad ut när hon kom på att han kunde hoppa över stocken för att komma till matte! 🙂

    bilderna brukar fotas som ”vanliga bilder” med mobilen och sen redigerar jag dom i vignette oftast, en app alltså. blir lite roligare med variation ibland. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s