Inte som man tror

Nej det blir inte alltid som man tror. Idag var vi iväg och simmade men det blev en kort simtur. Bruno gick i och simmade ett par rundor och sen upp igen. Ner en sväng till, ett varv och sen upp. Han simmade rakt in i väggen och hade svårt att vända, plaskade en hel del, så nåt var inte bra. Eftersom jag inte vill tvinga honom – han ska ju tycka att det är kul – fick det räcka. En film om hur han går i för att få tag i sin älskade gula boll bjuder vi på idag:

”>

När jag ser den vill jag boka en synundersökning- visst ser han ut att inte se väggen????

Sen hade vi med oss Qilaq, systeryster med oss i bilen. Matte var på kurs och hunden får då en liten utflykt =) Så hon och Nilaq och gårdens schäfer Ludde fick busa en stund i hagen. Det gick ganska bra, vi fick ta 2 pauser när det blev lite hett, men de är duktiga och bra mycket vuxnare nu. Stackars Ludde hamnade lite i kläm mellan tjejerna vid ett tillfälle men det löste sig.

Så alla hundarna var mer än nöjda när vi kom hem. Det märktes inte minst över att jag fick övertala dom att gå ut på en sista kiss vid halv elva på kvällen…..

2 reaktioner till “Inte som man tror

  1. Håller med om att man funderar på om han ser ordentligt – fast å andra sidan; vem gör det med en massa vatten i ögonen? 🙂
    Finns det ens synundersökningar för hundar (som inte har med PRA och andra ögonsjukdomar att göra)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s